bel

bel

bel

Verenigde Booten

 Boot Genealogie

 

Genealogie of stamboomonderzoek, vroeger ook wel sibbekunde genoemd, blijft je altijd bezighouden. Zoeken op Rijks-, Provincie-, gemeente- en internetarchieven en op particuliere websites geeft veel voldoening en levert vaak verrassingen op. Deze website is anno nu (2023) 17 jaar in de lucht. Af en toe met foutjes maar ook met vijandige aanvallen vanuit binnen- en buitenland. Dit kost veel tijd en kennis om alles weer te herstellen. Van over de hele wereld en uit alle windstreken hebben we afgelopen jaren reacties, vragen en aangeboden historisch materiaal verkregen. Met enige trots kunnen we stellen dat we een zeer goed bezochte en gewaardeerde website hebben samengesteld.

Inmiddels hebben wij ruim 90 parentelen en kwartierstaten openbaar gemaakt. Veel onderzoekers deelden hun informatie met ons, soms met historisch belang. Wij doen dit werk belangenloos en wij werken niet met cookies.

Wij hopen dit vertrouwen in de toekomst vast te houden.

 


De Stichting VERENIGde BOOTEN is op 5 april 2006 opgericht bij notariële akte verleden voor Notaris Janse de Jonge & van Wouwe te Middelburg.

De Stichting VERENIGde BOOTEN is op 7 april 2006 ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Zeeland onder nummer 22060668.

 

Het bestuur van de Stichting VERENIGde BOOTEN

ir Arjan Boot voorzitter Dordrecht
Herman Boot bestuurslid (oud voorzitter) Serooskerke (W)
Annemarie Boot secretaris Zandvoort
Esther Boot penningmeester/ Serooskerke (W)
  webredacteur  
Andrea Mouthaan-Quist  bestuurslid/webredacteur  Yerseke

 

Adviseurs van de Stichting VERENIGde BOOTEN

drs Ies Boot Ede
ir Frits Vergouwen Delft
drs Eric Boot Amsterdam
drs Ron Boot Utrecht (overleden 2020)
Cor van den Hooven Apeldoorn (overleden 2013).

stuurrechts

.