bel

bel

bel

Caroline Boot

`Kookkunsten met wild`

01-12-2011

Drs. Caroline Boot (1955) is kunsthistoricus. Zij werkt als conservator kunst en vormgeving bij Audax Textielmuseum Tilburg. Zij heeft diverse publicties op het gebied van (textiel)kunst en textielvormgeving, waaronder 19de en 20ste eeuws damast, op haar naam staan.

Caroline Boot heeft een bijdrage geleverd aan dit kookboek bij de beschrijving van het tafellinnen van Jachthuis Sint Hubertus.

Boot_Caroline.01


Boot_Caroline.02

Het wildkookboek `Kookkunsten met wild` is tot stand gekomen door een bijzondere samenwerking tussen Het Nationale Park De Hoge Veluwe en de topkoks: Jonnie Boer (De Librije), Paul van de Bunt (De Leuf), Sergio Herman (Oud Sluis), Martin Kruithof (De Lindenhof), Michel Mali (Mario Uva), Timo Munts (Merlet), Leendert Scholtus (De Echoput), Baltasar Tieskens (De Wereld), Eric van Veluwen (Rhederoord) en Marco Westmaas (Elzenduin). 

 

stuurlinks stuurrechts

 

.