bel

bel

bel

Privacy

 

Geachte websitebezoeker. Het streven van de Stichting Verenigde Booten is: het verzamelen van genealogische - en historische informatie van personen met de naam Boot of variaties daarop en aanverwanten. Ons doel is personen met deze naam te informeren over hun voorgeslacht. Onze website heeft geen cookiesysteem; uw zoekhandelingen worden niet gevolgd en/of opgeslagen. De Stichting Verenigde Booten verkoopt geen informatie aan derden en heeft ook geen binding met organisaties of bedrijven. Wij werken op educatieve non-profit basis.

Personen die informatie met ons willen delen kunnen dat doen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij beoordelen deze informatie op belangrijkheid en private gevoeligheid. Na publicatie op onze website beschouwen wij dit als ons eigendom. 

Wij publiceren in onze parentelen geen namen van nog levende personen, mits hiervoor toestemming is verkregen. Mocht er onverhoopt materiaal op onze website staan wat u persoonlijk raakt in uw privé en dit verwijderd wilt hebben, meld dit dan aan H. Boot via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Uw verzoek wordt zo snel mogelijk behandeld. Als u informatie met ons wilt delen doe dat dan met bronvermelding, zodat wij kunnen voldoen aan de eisen van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG).

 

stuurlinks stuurrechts